Programma 2018

 

16 en 17 juni Le Docteur Miracle van Bizet

Opera aan Zee programmeert altijd fris en fruitig, maar nu toch een reprise van deze in het Nederlands gezongen opera. Vanwege het enorme succes in 2017. En te leuk en te goed om niet te herhalen.

De zangers zijn  van topniveau.  Esther Kuiper en Marcel Reijans zijn regelmatig te gast bij de Nationale Opera. Laetitia Gerards en Willem de Vries traden o.a. op bij Opera Zuid. Jeroen Sarphati en Victor van Swaay zorgen voor de begeleiding.

Op 16 juni is er een operadiner aan zee. De voorstelling is uitverkocht

Op 17 juni wordt Le Docteur Miracle  ’s middags uitgevoerd in de open lucht. Om 15h30. In en om de festivaltent bij strandpaviljoen De Zeester aan de Astrid Boulevard in Noordwijk. Entree is 10 euro (kaarten kunnen alleen ter plekke worden gekocht).

Voorafgaand aan de hoofdvoorstelling, zijn er vanaf 13h30 verrassingsvoorstellingen aan de Astrid Boulevard.

Om 13h30 op het terras van Hotel Huis ter Duin. En om 14h30 op het terras van Hotel Vesper.

 

25 en 26 augustus, o.a. Puccini, La Boheme

Op 25 en 26 augustus zijn er optredens op het Landgoed Klein Leeuwenhorst aan de Gooweg 45, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout.

Op zaterdagavond 25 augustus 19h30 is er een verkorte uitvoering van Puccini’s La Boheme van Puccini. We beginnen om in de stemming te komen om 18h00 met hoogtepunten uit opera’s van Puccini.

De cast is deze avond bijzonder, o.a. Martijn Cornet, Lilian Farahani, Frans Fiselier, Jeannette van Schaik.

Het publiek wordt verzocht zelf voor een picknickmand, een fles wijn of een thermoskan koffie te zorgen. En zo nodig voor een eigen stoel of een kleedje.

Op  zondagmiddag 26 augustus 15h00 is er een familievoorstelling. Opera BOOM doet opnieuw de Toverfluit in de uitvoering van Mozart, in de Nederlandstalige bewerking van Frank Groothof.

Voorafgaand aan deze voorstelling, vanaf 14h00 zijn er in het bos en op andere onverwachte plekken pop up optredens.

Ook hier geldt: picknickmand mee! En zo nodig een eigen stoel of een kleedje.

Locatie op 25 en 26 augustus is het Landgoed Klein Leeuwenhorst, Gooweg 45, Noordwijk

Entree: 10 euro (geen reserveringen; betalen op locatie; kinderen gratis)

Auto’s kunnen niet geparkeerd op het Landgoed. Er is een (gratis) parkeerterrein bij de entree van Noordwijk. Kruispunt N44-Van de Mortelstraat-Gooweg. Vandaar is het nog 5 minuten lopen.

 

Check op de dag van de voorstelling altijd de site. Vanwege het weer kan het zijn dat we uitwijken naar een andere locatie. De voorstellingen beginnen op een andere locatie een kwartier later.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.