Programma 2018

 

Mattheus Passie op 21 maart 20h00

Cultuurcafé Boekhandel Van der Meer, Keuvel 1, Noordwijk.

Muzikale inleiding om 19h00 door Jeroen Sarphati over de passies van Bach.

Uitvoering om 20h00 van de Nederlandstalige versie van de Mattheus Passie.

De voorstelling duurt 2 x 55 minuten.

Verteller: Jan Rot.

Zangers: Job Hubatka, Sharon Kips.

Muziek: Tango Extremo (violiste Tanya Schaap, saxofonist Ben van den Dungen, de pianisten Carlos Matos en Rob van Kreeveld, accordeonist Hans van der Maas en contrabassist Alessio Bruno.

Kaarten 20 euro

Te bestellen via Opera aan Zee (info@operaaanzee.nl)of boekhandel Van der Meer.

De klassieke ‘Mattheus Passion’ van Johann Sebastian Bach wordt gespeeld in een eigentijdse setting door Tango Extremo. Als een mix tussen klassieke muziek en tango. De voorstelling is in het Nederlands, in de intussen befaamde hertaling van Jan Rot.

Luister naar: Maria Huilt. www.tangoextremo.com

16 en 17 juni Le Docteur Miracle van Bizet

Opera aan Zee programmeert altijd fris en fruitig, maar nu toch een reprise van deze in het Nederlands gezongen opera. Vanwege het enorme succes in 2017. En te leuk en te goed om niet te herhalen.

De zangers zijn  van topniveau.  Esther Kuiper en Marcel Reijans zijn regelmatig te gast bij de Nationale Opera. Laetitia Gerards en Willem de Vries traden o.a. op bij Opera Zuid. Jeroen Sarphati en Victor van Swaay zorgen voor de begeleiding.

Op 16 juni is er een operadiner aan zee. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De prijs is 50 euro, inclusief eenvoudig diner. Start 18h00. (informatie: info@operaaanzee.nl)

Op 17 juni is de voorstelling ’s middags in de open lucht. Om 15h00. De plaats wordt nader bekend gemaakt. Entree is 10 euro (kaarten kunnen alleen ter plekke worden gekocht)

25 en 26 augustus, o.a. Puccini, La Boheme

Op 25 en 26 augustus zijn er optredens op het Landgoed Klein Leeuwenhorst aan de Gooweg 45, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout.

Op zaterdagavond 25 augustus 19h30 is er een verkorte uitvoering van Puccini’s La Boheme van Puccini. We beginnen om in de stemming te komen om 18h00 met hoogtepunten uit opera’s van Puccini.

De cast is deze avond bijzonder, o.a. Martijn Cornet, Lilian Farahani, Frans Fiselier, Jeannette van Schaik.

Het publiek wordt verzocht zelf voor een picknickmand, een fles wijn of een thermoskan koffie te zorgen. En zo nodig voor een eigen stoel of een kleedje.

Op  zondagmiddag 26 augustus is er een familievoorstelling. Wat we precies gaan doen, daarover snel meer.

Ook hier geldt: picknickmand mee! En zo nodig een eigen stoel of een kleedje.

Locatie op 25 en 26 augustus is het Landgoed Klein Leeuwenhorst, Gooweg 45, Noordwijk

Entree: 10 euro (geen reserveringen; betalen op locatie; kinderen gratis)

Auto’s kunnen niet geparkeerd op het Landgoed. Er is een (gratis) parkeerterrein bij de entree van Noordwijk. Kruispunt N44-Van de Mortelstraat-Gooweg. Vandaar is het nog 5 minuten lopen.

 

Check op de dag van de voorstelling altijd de site. Vanwege het weer kan het zijn dat we uitwijken naar een andere locatie. De voorstellingen beginnen op een andere locatie een kwartier later.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.