2014: succesvolle Schauspieldirektor en West Side Story

Ook al was het iets te fris en te nat(tig) hebben tussen de 150 en 200 bezoekers genoten van Der Schauspieldirektor tijdens het eerste concert van Opera aan Zee in mei 2014. De korte opera van Mozart is op zichzelf al zeer de moeite waard, maar de nieuwe eerste acte gaf een extra accent aan de rivaliteit tussen de zangeressen.

The West Side Story kon een paar dagen later onder ideale omstandigheden worden uittgevoerd. De voorstelling was een groot succes. Tussen de 200 en 250 bezoekers genoten van de muziek en van hun zelf meegebrachte picknicks en flessen wijn. De kleine concertjes voor en na het hoofdconcert, op straat, in het dorp, deden het als pop up concerten uitstekend.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.